Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×

:iconkmygraphic: More from KmyGraphic


More from deviantARTDetails

Submitted on
July 29, 2013
Link
Thumb

Stats

Views
7,896 (1 today)
Favourites
17 (who?)
Comments
14
×
Add a Comment:
 
:iconzaigwast:
Ughmmm...nu vreau sa am nici o influenta (mai ales sa ma auto-promovez), dar cred ca acest jurnal este mai propriu-zis temei

zaigwast.deviantart.com/art/RO…

(Ignorati gogoasa,e doar un preview', defapt acolo se afla stema Romāniei)
Reply
:iconzaigwast:
Thank you very much for the nice promotion into this journal :aww:
Reply
:iconzaigwast:
This is so beautiful, I am proud to be Romanian !!! :aww: (wrote in english, so that people will know what I wanted to say :P ).

Foarte frumos....sper sa mai vedem pe dA astfel de lucrari :aww:
Reply
:iconkmygraphic:
KmyGraphic Jul 30, 2013  Hobbyist Digital Artist
Multumesc , adevarat , de multe ori strainii uita de Romania , dar noi nu putem face asta chit ca nu o ducem prea bine aici :)   
Reply
:iconzaigwast:
Neaaaah..... nu stam in gura strainilor ..... si nici in mentalitatea lor josnica ...

Noi ca romāni o ducem foarte bine, suntem mintiti de stat si am ajuns sa depindem de aceasta "masinarie" statala. Ne mintim ca daca avem cinestie cee "job"<- (termeni ai globalizarii folositi de oameni slabi) la birou PRODUCAND NIMIC, fiind platiti sa ne sinchisim cu lucrari pe hartie de nici un folos doar ca sa punem in miscare o fractura a societatii, normal ca ne miscam ca melcii...

Ne lipseste ramura de productie a statului,fie particulara,fie industriala.....
Cine mai produce ceva in ziua de azi ? ...un crocheu, o oala de lut ? ....candva 9 din 10 oameni produceau ceva anume, un produs solid,fie material pe termen lung(oale, haine,lucrari artistice etc,fie material pe termen scurt (agricultura,ferme,etc)

Mai vad la tv cum se plang unii de mila saracii ca au 2 vaci si nu cumpara nimeni laptele, iar saracii il arunca in canal sau il dau la porci ....O GANDIRE SLABA spun eu, laptele trebuie folosit nu pt branza, ca la un moment dat aceea branza se va rancezii si chiar nu va mai fi folositoare, ci folosit laptele pt productia de cascaval, 1 kg de cascaval are  nevoie de 10L de lapte, iar productia dureaza 12 luni MINIM,adica pe zi o vaca da minim 10 L de lapte rezultand 1kg de cascaval, rezultand 20-30RON\zi... oamenii trebuie educati cum trebuie si in acealsi timp invatati ca din orice se poate face orice mai de valoare.....DAR NORMAAAAAAAAAAL ca daca avem o cunducere slaba, pupin-curista (scuzati expresia) normal ca suntem subjugati altor tari (ceva ce le convine enorm)
Puterea statului se pierde odata cu lipsa de interes a poporului , iar conducerea nu reprezinta puterae statului decat in momentul in care conducerea insusi lupta si gandete pentru popor .

Au lovit in cele 3 institutii ESENTIALE existentei unui stat, in medicina, in educatie si in justitie ..... fac atacuri de interes si dezbina natiunea,indreptand poporul spre alte iluzii,spre minciuni si interesele ce fac parte din aria slaba a civilizatiei.

(Sper ca nu vam plictisit cu mica explicatie :P )

Miar placea sa stiu parerea dvs in legatura cu ceea ce am scris mai sus, observ ca aveti o varsta mai inaintata ca si a mea, ati trait in 2 sisteme politice complet diferite, ma gandesc ca puteti sa imi exprimati cateva ganduri (sper eu ca sincere si directe) in legatura cu ceea ce am scris :aww:...Sau daca nu, un simplu ,,ok" e perfect :D
Reply
:iconsesam-is-open:
Este minunat sa ne aducem aminte ca suntem un Neam si o Tara!:heart::tighthug:
Reply
:iconkmygraphic:
KmyGraphic Jul 30, 2013  Hobbyist Digital Artist
Multumesc Selina :) Adevarat graiesti :)   
Reply
:icongigi50:
gigi50 Jul 29, 2013  Hobbyist Photographer
I enjoyed that very much Thank You for sharing :hug:
Reply
:iconkmygraphic:
KmyGraphic Jul 29, 2013  Hobbyist Digital Artist
 
Reply
Add a Comment: